Design adaptat pentru platforme mobile. Ce inseamna asta mai exact?

Probabil este clar pentru toata lumea tendinta din ziua de astazi - navigarea pe internet de pe telefoane mobile sau tablete in detrimentul calculatorului obisnuit. In viitor cu siguranta navigarea de pe calculatoarele pe care le cunoastem astazi va fi istorie, incet incet suntem invadati de gadget'uri cat mai moderne cum sunt telefoanele mobile inteligente, tabletele sau laptopurile foarte mici ! Fiecare design creeat de noi se adapteaza perfect la navigarea de pe telefoanele mobile sau tableta sau orice platforma care contine interfata ANDROID ( pentru smart phone, tableta) sau IOS ( pentru iPhone ). Este un design care usureaza navigarea catre anumite informatii.

Ce trebuie sa faci pentru a avea un design adaptat pentru telefoane mobile?

Nu trebuie sa faceti absolut nimic. Se face totul automat deoarece fiecare site creeat de noi, contine module speciale pentru acest lucru.

La ce este util acest lucru?

Sunt sigur ca pana acum ati navigat de pe un telefon mobil sau tableta, pe un anumit web-site si ati observat ca in marea majoritate a cazurilor acesta nu apare ca pe calculator. mereu sunteti obligat sa dati "zoom" pentru a vedea mai bine un buton sau pentru a citi informatia din acea pagina? Noi, incercam sa facem navigarea cat mai placuta pe site-ul dumneavoastra pentru  ca vizitatorul care intra pe site sa nu oboseasca in cautarea informatiei de care are nevoie.
Realizare web-site profesional

Realizare web-site profesional