Alegere host pentru realizarea unui site

Creare site ieftin, Identitatea dumneavoastra pe internet
aprilie 9, 2014
Responsive Web Design, Ce inseamna si la ce foloseste?
mai 19, 2014
Pachet host pentru realizare site

Pachet host pentru realizare site

La realizarea unui site ce avem nevoie?

 

In primul rand, cand va ganditi la realizarea unui site, trebuie sa va ganditi foarte serios la numele domeniului. Acesta poate fi cu extensia .ro ; .com ; .net; etc. Acesta trebuie sa va reprezinta cat mai bine si cat mai relevant in mediul online.

Dupa alegerea numelui aveti nevoie de a alege un pachet de host pentru a va gazdui fisierele necesare la realizarea unui site. Pachetele sunt multiple si trebuie sa stiti exact de ceea ce aveti nevoie. Foarte mare atentie la persoanele care va cer bani multi pentru un spatiu cat mai mare pe un server insa nefolositor pentru serviciile dumneavoastra. Daca aveti un site de prezentare pentru o firma mica sau mijlocie nu aruncati cu banii pe fereastra la alegerea hostului.

 

Cum se alege un plan de hosting pentru site

 

Iata care sunt cei mai importanti factori pe care trebuie sa ii ai in vedere la alegerea unui host:

 • Tematica website-ului. Stim ca este destul de dificil cand esti la inceput de drum sa faci aceasta alegere. Probabil cauti ceva nici prea ieftin nici prea scump dar sa nu ai nici prea multe limitari. Pachetele de host de la Spatiul.ro va poate oferii in posibilitatea sa faceti cea mai buna alegere in functie de bugetul dumneavoastra si de vizibilitatea pe termen lung pe care probabil o aveti in ceea ce priveste afacerea dumneavoastra.
 • Securitatea de care ai nevoie. Daca doresti sa ai cat mai multa autonomie si cat mai mult control asupra spatiului tau pe care sunt gazduite fisierele si bazele de date este foarte recomandat ca in pachetul pe care il alegei sa fie inclus IP dedicat. Acest lucru inseama practic alocarea unui IP numai site-ului dumneavoastra ceea ce conteaza foarte mult, deoarece daca un IP este alocat mai multor site-uri atunci cand un site este „spart” afecteaza si celelalte site-uri care apartin aceluiasi IP
 • Back-UP local. Acest serviciu trebuie sa fie inclus in cat mai multe servere insa nu toti ofera aceasta posibilitate. Este foarte recomandat ca providerul ales de dumneavoavoastra sa va ofere aceast serviciu.  Este foarte util acest lucru pentru ca atunci cand doriti sa remediati o greseala pe site, sau in baza de date sa puteti restaura fisierele cat mai repede posibil.

Mai jos puteti gasii si alte servicii care trebuie sa le aveti incluse la pachetele de host chiar si cele mai ieftine:

 • Subdomenii
 • Domenii Parcate
 • Conturi FTP
 • Webmail
 • Unelte SEO . Acesta este foarte important pentru optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare.
 • MySQL
 • CloudFlare
 • Cron Jobs
 • Sitebuilder
 • Softaculous

 

La realizarea unui site, noi va recomandam cu placere alegerea unui pachet profesional de la Spatiul.ro . Preturile sunt accesibile si se adreseaza tuturor categoriilor de site-uri.

Va recomandam deasemenea sa nu va bucurati prea mult la cei care va ofera gazduirea gratuita la realizarea unui site, deoarece nu este de bun augur datorita faptului ca site-ul dumneavoastra va putea fi usor „spart” de diverse persoane.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button