Campanie AdWords- ce inseamna?

Serviciile oferite de google AdWords  reprezinta cea mai eficienta metoda de pulicitate online, deoarece va aduce vizitatori targetati din google direct pe site-ul dumneavoastra pentru a va putea promova produsele sau serviciile pe care le oferiti. SC ADAD Company 365 SRL, pe langa servicii de Creare web site profesional, Optimizare SEO, contracte de mentenanta si administrare web site, va pune la dispozitie si servicii de administrare Campanie AdWords pentru o buna publicitate a serviciilor dumneavoastra.

Cum functioneaza o Campanie AdWords ?

Acesta este cel mai des tip de publicitate din mediul online. Ca sa intelegeti mai bine despre ce este vorba o sa luam un exemplu de cautari. Va puteti imagina ca dumneavoastra vindeti telefoane mobile ieftine. Persoanele interesate de produsele dumneavoastra vor tasta in google expresia "telefoane mobile ieftine" si o sa primeasca zeci de rezultate. Mai mult ca sigur si dumneavoastra doriti sa apareti in primele 2-3 rezultate pentru a fi cat mai bine gasit insa acest lucru nu este posibil, cel putin in primul an de la lansarea pe piata. Cand apelati la o Campanie AdWords , trebuie sa aveti un buget stabilit pentru asta. Deci nimeni nu va impune nici o limita si se merge pe principiul "cat platesti atat primesti". Mai exact, sa presupunem ca sunteti dispus sa investiti suma de 300 RON/ luna pentru acesta campanie si oferiti 1 RON / click / expresia telefoane mobile ieftine. Cand se vor da 300 de clik-uri, bugetul dumneavoastra se va epuiza si campania se va opri automat. Bineinteles ca aveti posibilitatea de a relua campania imediat cand alimentati contul cu o alta suma de bani. Cat timp campania este activa site-ul dmneavoastra va fi prezent la sectiunea "link-uri sponsorizate".     Acesta a fost un simplu exemplu, insa lucrurile sunt mai complicate dupa ce intram in detalii. Vom lua pe rand cateva detalii pentru a intelege mai bine fiecare element care contribuie la o campanie eficienta:
  • Cuvintele cheie. Cand trebuie sa decideti ce cuvinte sa folositi pe nisa dumneavoastra utilizati instrumentul pus la dispozitie de google KeywordPlanner si nu va grabiti sa trageti concluzii care nu va pot aduce beneficii.
  • Bugetul / cuvinte cheie. In functie de cuvantul ales de dumneavoastra, daca acesta este foarte "vanat" si de altii, se stabileste cat de eligibl este si se liciteaza in jurul acestuia. Mai exact, daca dumneavoastra oferiti 1 RON pe expresia telefoane mobile ieftine, google o sa va spuna faptul ca sunt persoane care ofera 3 RON sau 4 RON pentru aceeasi expresia si o sa aveti de ales, ori licitati mai mult, ori anuntul dumneavoastra o sa apara mai jos in lista anunturilor.
  • Perioada campaniei se poate stabili tot de administrator in urma unui studiu. Mai exact puteti sa analizati intervale orare pe nisa dumneavoastra pentru a stii intre ce ore sunt cei mai multi vizitatori. De exemplu seara dupa ora 19, statisticile arata ca este cel mai mare trafic pe internet in Romania.
  • Structura site-ului este foarte important pentru ca un vizitator sa se transforme in client, in caz contrar o sa vedeti cum se epuizeaza toate clik-urile si nu va contactat nimeni. Daca doriti o analiza a site-ului ( Design, SEO, ) puteti sa analizati pagina noastra cu servicii oferite.
  • Structura anuntului si modul in care interactioneaza utilizatorul cu servicul dumneavoastra este important pentru un rezultat cat mai bun.
In principiu, cand va ganiti la o Campanie AdWords trebuie sa veniti cu un mesaj potrivit la momentul potrivit. Bineinteles ca de acest lucru ne ocupam noi.

Optimizam in fiecare zi structura anunturilor

Pentru o eficienta cat mai buna si rezultate din ce in ce mai bune. Idea este sa ajungem la un raport click/ client cat mai mare. La ora actuala avem clienti care au marit bugetul campaniei de 5-6 ori, acest lucru insemnand ca si profitul a crescut la fel. Din ce in ce mai multe firme apeleaza la acest serviciu, deoarece este pe departe cea mai buna solutie de promovare si cu randamentul cel mai bun.