Ce inseamna pentru google un web site cu autoritate?

De ce avem atata nevoie de un web site?
mai 20, 2014
Promovare prin canalele de socializare
Cat de necesare sunt canalele de socializare pentru un web site
iunie 5, 2014
web site cu autoritate

web site cu autoritate

Un web site cu autoritate este foarte important in cazul in care doriti ca acesta sa se afle in topul cautratilor pe google, si acest lucru pana la urma inseamna ca site-ul va fi unul promovat asa cum trebuie, iar ceea ce prezentati pe el va avea succes. Indiferent daca aveti un web site care se ocupa cu comercializarea unor produse, sau cu oferirea unor servicii, este important ca acesta sa aibe o promovare seo realizata in parametri optimi pentru a se afla acolo unde va doriti.

 

Promovarea seo este probabil mai importanta de cat va puteti da seama, deoarece aceasta impreuna cu optimizarea corecta a site-ului este cea care ajuta la indexarea acestuia, pentru a se afla in primele rezultate ale motoarelor de cautare. In cazul in care asa vor sta lucrurile, dupa cum puteti intui, o persoana este mult mai tentata sa caute un serviciu sau un produs pe primele pagini gasite in google, iar daca nu gasesc ceea ce cautau se axeaza pe alte cuvinte. Din acest motiv este atat de importanta promovarea seo, deoarece aceasta este cea care urca site-ul in top, iar posibilii clienti cand vor cauta un serviciu sau produs, vor ajunge instantaneu pe site-ul dumneavoastra.
Acest lucru inseamna ca site-ul are autoritate, si google apreceaza acest lucru plasandu-l in primele rezultate. Promovarea seo se face pe cuvinte cheie, cele care sunt reprezentative pentru site, si care se regasesc in denumirea serviciilor sau produselor pe care le oferiti. In cazul in care acestea ( cuvintele cheie ) vor fi folosite corect si plasate cat mai natural atunci site-ul va creste in top, si intr-o perioada scurta de timp, poate functiona ca si cea mai importanta metoda de promovarea afacerii.

 

Astfel pentru o afacere de succes aveti nevoie de un web site cu autoritate care sa se afle pe primele pagini in google.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button