Creare web site ieftin in Pitesti

WordPress, Realizare site pe cea mai populara platforma CMS
ianuarie 15, 2014
Realizare magazin online, Care sunt avantajele
aprilie 3, 2014

Ai o firma in Pitesti si esti in cautare de o firma pentru creare web site iefitn?

 

Ai ajuns exact unde trebuia. Suntem disponibili pentru realizarea unui web site, portal online, magazin online sau forum oricand, la orice ora !

Suntem o echipa antrenata si experimentata inca din anul 2008, cu un portofoliu bogat, cu foarte multe proiecte de care suntem mandrii. Dezvoltam magazine virtuale si site-uri de prezentare la un nivel profesional din punct de vedere Web Design cat si din punct de vedere SEO. Transpunem ideeile dumneavoastra in pagini web de calitate profesionala, creem conexiuni intre produsele/ serviciile dumneavoastra si potentiali clienti folosind ultimele technologii din domeniu IT.

 

De ce sa apelezi la o firma de Web design pentru crearea unui site?

 

Nu este un lucru usor sa-ti dezvolti o imagine virtuala cat mai moderna in ziua de astazi. Este indicat sa apelezi la o persoana cu experianta in acest domeniu pentru ca-ti va explica exact ce inseamna fiecare detaliu, o sa primesti sugestii relevante si timpul de realizare poate fi foarte scurt.

Comunicarea, din punctul nostru de vedere, este cel mai important ingredient in drumul spre reusita. Noi suntem alaturi de dumneavoastra pana cand site-ul o sa inceapa sa fie indexat de catre motoarele de cautare pentru ca ne pricepem foarte bine si la SEO.

 

Cat costa crearea unui web site ?

 

Pretul este discutabil de la un proiect la altul. In general noi praticam urmatoarele preturi:

  • Site de prezentare: 500 RON
  • Magazin Online: 900 RON
  • Portal online: 1200 RON
  • Blog: 500 RON
  • Site de anunturi: 1300 RON

Pentru creare web site ieftin in Pitesti va punem la dispozitie foarte multe servicii WEB de care aveti stricta nevoie pentru o imagine cat mai moderna.

Fiecare proiect dezvoltat de noi, se adapteaza perfect la toate platformele mobile care folosesc Android sau IOS ( telefoane si tablete ). Acest luctu este foarte important, pentru ca foarte multe cautare se fac in aceste zile de pe platforme mobile.

Daca doriti sa realizati un web site si sunteti din Arges, nu ezitati sa ne contactati pentru orice detaliu. Avantajul cel mai mare este faptul ca ne putem intalnii si putem discuta fata in fata despre nevoile dumneavoastra. 

webdesignprofesional

Creare web site ieftin in Pitesti

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button