Vous avez une agence de ressources humaines et vous avez besoin d'un site pour les employeurs ?

Nous offrons des services de développement de site Web pour l'agence des ressources humaines, professionnel et pas cher

Voici ce que nous pouvons vous offrir:

 • Panel de gestion pour les employeurs. Ils peuvent ajouter une liste d'emplois.
 • Panneau de direction pour les futurs employés. Ils peuvent ajouter un nombre illimité de CV.
 • Vous pouvez gérer toutes vos pages.
 • Vous pouvez gérer tous les CV et jobs ajoutés sur le site.
 • Vous avez la possibilité de modérer des CV et des emplois.
 • Vous pouvez créer des packages payants pour les employeurs qui souhaitent ajouter des emplois promus
 • Les emplacements peuvent être gérés.
 • Vous pouvez ajouter / modifier des images.
 • Traduction du site en plusieurs langues. Avec la possibilité de modifier les traductions automatiques.
 • Vous pouvez gérer toutes les personnes inscrites sur le site.
 • Le visiteur a la possibilité de choisir comment s'inscrire ( employeur ou employé ).
 • Des pages illimitées peuvent être ajoutées.
 • Vous pouvez ajouter une galerie d'images.
 • Des cours de formation professionnelle peuvent être ajoutés.
 • Page de contact avec formulaire et google map.

Tout devient simple pour tout le monde. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati la adresa contact@webdesign-profesional.com

Combien coûte la création d'un site pour l'agence des ressources humaines.

Crearea unui site web pentru o agenție de resurse umane este esențială în zilele noastre, deoarece internetul este principalul loc unde oamenii caută servicii și informații. Acest lucru oferă oportunitatea de a atrage clienți noi și de a-ți promova serviciile în mod eficient. Costul realizării unui site pentru o agenție de resurse umane poate varia în funcție de mai mulți factori.

D'abord, costurile vor depinde de complexitatea site-ului pe care dorești să-l creezi. Un site simplu, format dintr-o pagină de prezentare și un formular de contact, va fi mai ieftin decât un site mai complex, care include funcționalități precum un motor de căutare de locuri de muncă, secțiuni de blog și integrări cu alte platforme.

Également, costurile vor fi influențate de design-ul site-ului. Dacă dorești un design personalizat și unic, va trebui să plătești mai mult decât pentru un template predefinit. Également, costurile vor crește dacă ai nevoie de servicii suplimentare, precum optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO), integrarea cu rețelele de socializare sau crearea de conținut.

en outre, costurile vor varia în funcție de firma sau freelancerul pe care îl angajezi pentru realizarea site-ului. Firmele profesioniste pot percepe tarife mai ridicate, dar oferă, généralement, servicii complete și de înaltă calitate. D'autre part, freelancerii pot fi mai accesibili din punct de vedere financiar, dar pot să nu ofere aceeași calitate sau nivel de suport.

În medie, costul realizării unui site web pentru o agenție de resurse umane poate varia între 500 și 5000 de EURO, în funcție de complexitatea și cerințele proiectului. Este important să discuți în detaliu cu firma sau persoana pe care o angajezi și să stabilești un buget clar încă de la început, pentru a evita surprize neplăcute pe parcursul procesului de realizare a site-ului.

Création d'un site pour l'agence des ressources humaines

Création d'un site pour l'agence des ressources humaines

Prezența online a unei agenții de resurse umane este esențială pentru a-și promova serviciile și a atrage clienți noi.

Un site web bine realizat poate fi cartea de vizită a afacerii și poate oferi informații importante despre serviciile oferite, portofoliul de clienți, echipa de specialiști și contacte.

Dacă sunteți în căutarea unei soluții profesionale și ieftine pentru realizarea unui site web pentru agenția dvs. de resurse umane, vă putem ajuta.

Echipa noastră de experți în design web și programare vă poate oferi o soluție personalizată, adaptată nevoilor și cerințelor dvs. Cu o vastă experiență în domeniul realizării de site-uri web, suntem capabili să vă oferim un site modern, intuitiv și ușor de utilizat, care să reflecte identitatea și valorile agenției dvs. de resurse umane.

De la designul grafic la optimizarea SEO și integrarea de formulare de contact sau module de recrutare, suntem pregătiți să vă ajutăm să vă dezvoltați prezența online și să vă creșteți vizibilitatea pe piață. en outre, ne străduim să oferim servicii de calitate la prețuri accesibile, astfel încât să nu vă depășiți bugetul alocat pentru realizarea unui site web.

Suntem conștienți de importanța unei prezențe online puternice pentru afacerea dvs. și suntem dedicați să vă oferim soluții personalizate și eficiente.

En conclusion, dacă sunteți în căutarea unei echipe profesioniste și dedicate pentru realizarea unui site web pentru agenția dvs. de resurse umane, nu ezitați să ne contactați.

Vă putem ajuta să vă construiți o prezență online puternică și să vă creșteți afacerea în mediul digital.