Parerea clientilor nostri conteaza

Cel mai important lucru pentru noi este un client multumit, astftel inceram ca aflam parerile clientilor nostri si sa le impartasim tuturor:

Alin Cruceru

Administrator, PBA Consulting


Am avut o experienta consistenta cu un personal care intelege nevoile clientului in acelasi timp urmarind o linie profesionista – multa intelegere fata de numeroasele cereri de modificare

Munteanu Petronela

MUNTEANU C. PETRONELA II


Colaborarea cu dv. a fost pozitiva din toate punctele de vedere. Precizez ca seriozitatea si profesionalismul de care ati dat dovada ma determina sa va publicizez de cate ori voi avea ocazia. Pretul onest si timpul scurt in care ati facut site-ul, sunt de asemenea alte doua atuuri ,va doresc mult succes in continuare!

Andra

Administrator, Ideo D'Artist


Sunt profesionisti, m-au ajutat pe tot parcursul crearii site-ului cat si cu toate nelamuririle pe care le-am avut ulterior. Din punct de vedere tehnic, site-ul se incarca foarte repede si merge foarte bine, nu am ce reprosa. Recomand cu caldura!

Alin Stavarache

Administrator, KRITERION


Am colaborat pentru realizarea a doua site-uri si ma declar mai mult decat multumit de serviciile lor. Timp scurt de executie, calitate ireprosabila si preturi rezonabile. Recomand cu caldura !

Ramona Oprescu

Administrator, SC VANDRA CONCEPT STORE SRL


Am colaborat cu echipa Web Design pentru crearea magazinului nostru online. Recomand cu cea mai mare incredere pentru seriozitatea si profesionalismul de care au dat dovada, disponibilitatea si orientarea catre nevoile si cerintele clientului. Multumim!

Nica Luiza

Administrator site, Issa Universal Shop


Recomand cu incredere Web Design, au preturi bune, sunt foarte prompti, lucreaza foarte bine si repede. Nota 10.

Cristina Curelea,

Revista Cunoaste


Profesionalism, promptitudine, eficienta, sunt doar trei cuvinte care descriu perfect colaborarea cu dumneavoastra. A fost cea mai buna alegere pe care am facut-o in ultima perioada si de care sunt mandra. Va multumesc pentru sugestiile, parerile si sfaturile date, mi-au fost foarte folositoare, va multumesc pentru faptul ca mi-ati ramas aproape si ati venit cu rezolvarea tuturor problemelor aparute pe parcurs. Fara asceasta colaborare nu as fi reusit sa ma integrez in domeniul in care activez.

Berintan Ramona

Administrator, VIP Love


Raspuns foarte rapid, Mi-a placut promptitudinea si profesionalismul cu care s-a lucrat pe site-ul meu, cat si raspunsul rapid la cerintele mele. Sunt 100% multumita de serviciile de care am beneficiat. Pe viitor nu voi ezita sa mai apelez la serviciile dvs.

Tanase Catalin

Administrator, Certificat energetic Bucuresti


Am avut o colaborare foarte buna. Prompt și la obiect. Sper sa continuam la fel. Mulțumesc.

Gorbe Florian


Sunt foarte multumit de site meu. Pe care mi-ati facut. Si doresc sa rămânem in continuare. Va multumesc. Sunteți o echipa foarte buna.

Alina Constantin

Psiho Terapeut, Constantin Alina Gratiela


Va voi recomanda cu mare drag de fiecare dată când voi avea ocazia.  Pentru mine finalizarea acestui proiect a implicat un efort destul de mare până sa va contactez. Cred însă ca e doar meritul dumneavoastră,  al site-ului de prezentare pe care il aveți,  și al promovării pe internet.

Ciprian


Se lucreaza foarte bine si rapid cu dansi. Pana acum nu a existat nici o intrebare fara raspuns si nici o problema fara rezolvare. Suntem foarte foarte multumiti. Mult succes.

Simionescu Nicoleta


Ne-au placut disponibilitatea si seriozitatea d-voastra, si deasemenea, va multumim pentru promptitudinea cu care ati raspuns solicitarilor noastre.

Catalin


Firma serioasa, recomand cu cea mai mare placere serviciile dansilor.

Daniel Bejenaru

administrator site, SOLO13 di Bejenaru Daniel


Va recomand cu incredere acest serviciu, in scurt timp vei avea site ul tau. Seriozitate şi profesionalism. Pret convenabil. Nota 10.

Radu


Nici o problema, totul a functiona foarte bine. Ma bucur ca am avut ocazia sa colaborez cu dansi. Nota 10 cu felicitari.

cioaca adrian


O parere foarte buna