Vrei un web site de anunturi online?

Nu este usor sa administrezi un asemenea site fiind  un sector foarte larg. Ai nevoie de ceva inedit, profesional si cat mai modern.

Realizam site-uri de anunturi pentru orice oras sau chiar la nivel national, international. Site-ul de anunturi poate fi tradus in cate limbi doriti dumneavoastra.

Ce poate sa contina un site de anunturi realizat de noi:

 • realizarea unui modul cu informatii despre portal si despre serviciile pe care le ofera, despre optiunile de publicare a anunturilor, despre modalitatile de plata (daca este cazul)
 • dezvoltarea unui modul de filtrare a anunturilor, in functie de domeniile si subdomeniile in care se incadreaza
 • crearea unui modul de cautare rapida si/ sau avansata (filtrata)
 • implementarea unui modul cu cele mai noi sau cele mai populare anunturi
 • crearea unui modul de adaugare a anunturilor pe categorii; moderarea anunturilor se poate face din administrare, sau programarea poate fi realizata in asa fel incat doar primele, sa zicem, trei anunturi publicate de catre cineva sa fie moderate, iar urmatoarele sa se activeze automat; perioada de valabilitate a unui anunt este limitata – in functie de tipul contului de pe care a fost adaugat (simplu/ premium) si de selectarea termenului dorit; utilizatorii vor primi alerte prin email cu privire la termenul de expirare al anuntului, atat in momentul adaugarii, cat si inaintea expirarii (de exemplu, cu 3 zile/ o saptamana inainte)
 • adaugarea unui anunt nou se va face pe baza unei autentificari/ logari a solicitantului; acesta va avea posibilitatea crearii unui cont simplu sau premium (acesta din urma ofera anumite facilitati sau reduceri, stabilite de catre dezvoltatorul site-ului si prezentate in modulele informative ale site-ului – Termeni si conditii/ Cum creez cont)
 • realizarea unui modul de abonare, cu optiunea de a alege doar anumite categorii de anunturi; newsletterul va putea fi administrat, si va contine un link pentru dezabonare, fiind optimizat astfel incat sa nu intre in directoarele SPAM
 • crearea unui modul pentru retele sociale (Facebook, Twitter, Rss)
 • crearea unui footer customizabil, cu link-uri utile sau recomandate
 • alte elemente, ce vor fi dezvoltate la cerere, in functie de necesitate: slider pentru reclame, diverse widget-uri, modul de stiri etc.
 • realizarea unei harti XML a site-ului, menita sa faciliteze navigarea, care se updateaza automat la inserarea de noi categorii sau sectiuni in site
 • implementarea de pagini separate pentru diverse texte, cum ar fi: Termeni si conditii de utilizare, Disclaimer, Politica de confidentialitate, Publicitate, FAQ etc.
 • Paginile de interior pentru site-ul de anunturi.
 • Crearea paginilor web de interior pentru fiecare categorie si subcategorie a meniului principal si pentru fiecare anunt in parte; acestea vor fi administrabile, si vor permite adaugarea de foto si video; vor avea campuri obligatorii si campuri optionale, stabilite impreuna cu dezvoltatorul site-ului.

Dezvoltarea pe o platforma customizabila

Portalul va fi construit pe un CMS (Content Management System) custom, dezvoltat de  noi. Va beneficia de o administrare generala, din care se vor putea modifica atat datele generale ale site-ului (contact, texte utile etc), cat si continutul paginilor de interior (categoriile anunturilor, formularele de trimitere a anunturilor si altele).

web_design

Realizare site de anunturi online profesional

Pretul porneste de la 2.300 RON si poate sa varieze in functie de cerintele clientului si/sau alte functionalitati dorite de client. Realizarea unui website de anunturi implica foarte multa rabdare, profesionalism, cunostinte avansate de IT si transparenta fata de client. Noi dispunem de toate acestea.