Va putem realiza site-ul care sa va reprezinte agentia de turism in cel mai scurt timp la preturi minime.

Ce include un site agentie de turism?

 • Administrarea usoara a categoriilor pentru oferte.
 • Administrarea ofertelor. Acestea se pot impartii pe cat mai multe categorii, tipuri si destinatii.
 • Administrarea destinatiilor. Va puteti gestiona toate localitatiile cu google MAP foarte facil
 • Administrare newsletter. Utilizatorii se pot abona la dumneavoastra pentru a primii cu o anume frecventa ultimele oferte adaugate de agentia dumneavoastra sau noutati despre serviciile oferite.
 • Implementarea unui sistem de monitorizare a numarului de vizite pentru fiecare oferta. Ofertele cu un numar mai mare de vizite pot fi apoi trecute in ofertele din prima pagina.
 • Implementare oferte promotionale. Se poate adaiga o anumita sectiune cu oferte promotionale, pe care doriti sa le promovati.
 • Implementarea unui sistem de cautare avansat pentru oferte.
 • Implementarea unor butoane catre retelele de socializare precum faceboo, G+, etc. Acest lucru este din ce in ce mai important pentru orice agentie din Romania.
 • Realizarea unui web design cat mai modern pentru ca vizitatorul sa ramana cat mai mult timp pe site
 • Orice alta functionalitate necesara pentru un site agentie turism .
 • Daca agentia dumneavoastra se afla pe raza judetului Arges, putem sa venim la sediul dumneavoastra pentru a va explica cum functioneaza acesta.

Pretul porneste de la 2.500 RON, acesta poate sa urce in functie de cerintele clientului. Realizarea unui portal al unei agentii de turism este un lucru foarte dificil. Acesta fiind interfata intre agentie si turist.

Este esențial ca orice agentie de turism să aibă un website bine structurat și ușor de navigat pentru a-și promova serviciile și a atrage clienți noi. Realizarea unui website pentru o agenție de turism poate fi o sarcină complexă, dar cu puțină planificare și atenție la detalii, rezultatele pot fi remarcabile.

Pentru a crea un website eficient pentru o agentie de turism, este important să se țină cont de următoarele aspecte:

1. Design atrăgător și responsive: Este esențial ca website-ul să fie ușor de navigat, să aibă un design atrăgător și să fie optimizat pentru dispozitivele mobile. Un design responsive este crucial pentru a oferi o experiență plăcută utilizatorilor și pentru a asigura că site-ul se încarcă corect pe toate tipurile de dispozitive.

2. Informații clare și concise: Website-ul ar trebui să ofere informații clare și concise despre serviciile oferite de agenție, destinațiile disponibile, ofertele speciale și modalitățile de contact. Este important ca informațiile să fie prezentate într-un mod organizat și ușor de înțeles pentru vizitatori.

3. Sistem de rezervare online: Un element crucial al unui website pentru o agenție de turism este un sistem de rezervare online. Acesta permite clienților să facă rezervări direct de pe site-ul agenției, ceea ce poate crește eficiența procesului de rezervare și poate îmbunătăți experiența utilizatorilor.

4. Galerii foto și video: Pentru a atrage potențiali clienți și a le oferi o imagine mai clară asupra destinațiilor și serviciilor oferite, este recomandat să includă galerii foto și video pe website-ul agenției. Imaginile și videoclipurile pot fi extrem de utile în captarea atenției și în crearea unei experiențe vizuale atractive pentru vizitatori.

5. Blog și secțiune de știri: Un blog și o secțiune de știri pot fi instrumente utile pentru a menține vizitatorii informați cu privire la cele mai recente oferte, destinații populare și sfaturi de călătorie. Aceste secțiuni pot contribui la creșterea traficului pe site și la implicarea utilizatorilor.

Realizare Web Site pentru agentie de turism

Realizare Web Site pentru agentie de turism

Realizarea unui website pentru o agentie de turism

Poate fi o investiție valoroasă care poate aduce beneficii pe termen lung. Un website bine structurat, cu un design atrăgător și informații clare poate contribui semnificativ la promovarea agenției și la atragerea de clienți noi.

Cu puțin efort și atenție la detalii, un website pentru o agentie de turism poate fi un instrument eficient pentru creșterea afacerii și consolidarea brandului.

Realizarea unui website pentru o agenție de turism poate fi o investiție valoroasă care poate aduce beneficii pe termen lung.

Un website bine structurat, cu un design atrăgător și informații clare poate contribui semnificativ la promovarea agenției și la atragerea de clienți noi.

Cu puțin efort și atenție la detalii, un website pentru o agenție de turism poate fi un instrument eficient pentru creșterea afacerii și consolidarea brandului. Fiind un mediu online accesibil și ușor de utilizat, website-ul poate oferi clienților informații despre destinații, oferte speciale, precum și posibilitatea de a rezerva și plăti online serviciile dorite.

Astfel, agenția de turism poate avea o prezență constantă pe piață și poate atrage un număr mai mare de clienți, consolidându-și astfel poziția în industria turistică.