Servicii SEO, ce inseamna ?

"SEO" este prescurtarea in limba engleza pentru Search Engine Optmize, ceea ce inseamna in traducere libera: Optimizarea pentru motoarele de cautare. Acesta a devenit un fenomen foarte important in sfera online chiar aproape indispensabil pentru site-urile care doresc o autoritate ridicata in fata motoarele de cautare. Un SEO de calitate inseamna o vizibilitate mare in google, inseamna un trafic mare implicit vanzari mai mari.

Cum trebuie sa fie web-site-ul pentru a avea un SEO profesional:

Optimizare Onsite. Aceasta reprezinta optimizarea site-ului in interiorul acestuia si anume,

  • codul paginilor sa nu contina erori
  • codul paginilor sa fie corect scris in functie de limbajul de programare ales
  • fiecare pagina sa contina TAG'urile "Title, Description, Keywords"
  • Fiecare pagina sa aibe sa contina cuvinte in H1, H2, H3,
  • fiecare pagina sa contima imagini cu tag'ul ATL
  • structura paginilor sa fie cat mai prietenoasa si usor de navigat
  • link'ul paginii respective sa fie cat mai prienos
Optimizarea OffSite. Aceasta reprezinta legatura site-ului cu mediul online, mai exact:
  • Autoritatea site-ului dumneavoastra in fata altor pagini din acelas domeniu activitate.
  • Construirea unei retele de link'uri catre alte site-uri din acelas domeniu de activitate.

Cat costa un SEO de calitate ?

Pretul depinde direct de cuvintele cheie alese de dumneavoastra, de numarul acestora si concurenta pe un anumit cuvant cheie. Fiecare firma doreste sa ajunga pe prima pagina cu site-ul care ii reprezinta, concurenta este din ce in ce mai apriga in sfera online si de'aceea suntem de parere "PROFESIONAL" este mult mai bine. Nu se poate oferi un pret fara o analiza cat mai concludenta de aceea va sfatuim sa stati deoparte de firmele care va promit marea cu sarea in 10-15 zile. Este Imposibil!

Cat dureaza o campanie SEO ?

Rezultatele unei campanii de servicii SEO se vad numai dupa cateva saptamani chiar luni de zile datorita concurentei. O data ajuns pe prima pagina in google este foarte important sa te mentii acolo sus, inca un lucru foarte important pentru un web-site care doreste autoritate pe termen cat mai lung. Noi va putem oferi toate aceste servicii. Site-urile optimizate de noi, au dat roade si preturile au fost foarte convenabile.  Pentru o firma care vinde masini de exemplu, suma de X RON/ cuvant este aproape insesizabila in raport cu potentialul profit care poate sa il aduca acel cuvant cheie. Servicii SEO Profesionale