Aveți nevoie de traducere site într-o limba străina la un preț ieftin?

Dacă ai nevoie ca site-ul tău sa fie bilingv sau multilingv este foarte bine sa apelezi la o echipa de profesioniști care se poate consilia pentru a lua decizia cea mai buna.
  • Achiziționați un pachet mai amplu de servicii, prin urmare beneficiați de o reducere față de situația în care ați achiziționa serviciile de la furnizori separați.
  • Aveți garanția că utilizăm traducători selecționați și testați cu atenție, prin urmare vă diminuați semnificativ gradul de risc asociat angajării unor furnizori necunoscuți.
  • Echipa de web-designeri și echipa de traducători este bine închegată, garantând consecvența acțiunilor lor;
  • Economisiți timp și resurse, pentru că interacționați doar cu un singur furnizor.
  • Comunicarea între echipa de web-design și echipa de traducători este rapidă și nemijlocită, facilitând astfel celeritatea rezolvării oricăror probleme, atât pe perioada derulării proiectului, cât și ulterior.
Calitatea serviciilor este 100% garantata pentru un serviciu de traducere site-uri. Va stam la dispoziție cu plăcere pentru orice informație dorita.

Cat costa un proces de traducere site ?

Prețul poate varia în funcție de limba dorita și de numărul de caractere care trebuie traduse. In general prețul pornește de la 15 RON/ 2.000 de caractere.