Vrei un design compatibil cu telefoanele mobile

WordPress, Realizare site pe cea mai populara platforma CMS
ianuarie 15, 2014

De ce sa am un design compatibil cu telefoanele mobile ?

Sunt sigur ca din ce in ce mai mult  navighezi pe internet de pe o platforma mobila, telefon sau tableta care foloseste un sistem de operare Android sau IOS.

Pobabil de foarte multe ori ajungi pe site-uri unde esti obligat sa dai „zoom” pentru a citi si  a percepe cat mai clar informatia cautata. In multe cazuri  este chiar imposibil datorita reclamelor agresive sau redirectionarilor catre alte site-uri.

Pentru a evita vizitatorii care nu vor petrece mai mult de 10 secunde pe site-ul tau  trebuie sa ai un design compatibil cu telefoanele mobile si tabletele. Daca esti un webmaster sau ai o pagina web pentru afacerile/ serviciile tale trebuie sa faci tot posibilul pentru a avea paginile vizibile de pe orice platforma.

Cate persoane utilizeaza internetul de pe telefon ?

 

  • Statisticile arata ca in 2015 internetul va fi mai mult accesat de pe platforme mobile, decat de pe calculatoare/ laptopuri, asa cum suntem obisnuiti.
  • Firma noastra se adapteaza zilnic la nevoile clientiilor si utilizatorilor de internet, si facem ca acest lucru sa fie cat mai placut.
  • Va putem crea site-ul cu un web design adaptat perfect pentru noile tehnologii ieftin si profesional.
  • Nu ezita sa ne contactezi pentru orice detaliu in ceea ce priveste acest lucru.

 

responsive

design compatibil cu telefoanele mobile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button